High-Flyers
August 29, 2022

High-Flyer of the month: Robin!

High-Flyer of the month: Robin!

Elke maand highlighten we één van onze geweldige High-Flyers. Deze maand is het de enige echte Robin, inmiddels al voor drie (!) topbedrijven aan het werk!

Robin is een derdejaars IBA en een tweedejaars rechten student aan de Erasmus Universiteit. Hiervoor heeft ze tijdens haar tussenjaar Mandarijn gestudeerd in Shanghai. Naast de Chinese taal heeft ze daar ook een grote fascinatie ontwikkeld voor alle futuristische technologie die ze daar zag.

‍

"Dit vind ik ook één van de leukste dingen aan Minite. Je krijgt echt verantwoordelijkheden, waardoor je jezelf enorm ontwikkelt."

β€œEerst wist ik niet wat ik wilde studeren, dat is ook één van de redenen dat ik naar Shanghai was gegaan. Ik heb uiteindelijk gekozen voor wat ik nu studeer, omdat het heel divers en internationaal is. Ik kan later nu heel veel verschillende kanten op. Dat merkte ik ook gelijk toen ik bij Minite een baan ging zoeken en ontdekte wat daar allemaal voor mij mogelijk was.”

Dit valt ook terug te zien in de freelance banen die Robin gedaan heeft. Bij Minite heeft Robin al ervaring opgedaan in onder andere marketing, blogs schrijven, websites maken, Google Analytics en paid ads. β€œIk heb ongelooflijk veel geleerd tot nu toe als student freelancer. Vooral toen ik bij het legal techbedrijf Ligo werkzaam was, heb ik mij op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen. Ze investeerden echt in mij en gaven mij ook veel verantwoordelijkheden.”

β€œDit vind ik ook één van de leukste dingen aan Minite. Je krijgt echt verantwoordelijkheden, waardoor je jezelf enorm ontwikkelt, je meer vertrouwen in jezelf krijgt en tegelijkertijd kan vinden wat voor werkzaamheden jij leuk vindt (en goed in bent) en in welke industrie bijvoorbeeld. Daarnaast kan je als freelancer ook werken waar en wanneer je wilt. Ik vind het enorm leuk om een student freelancer te zijn en Minite te zien groeien (en met Minite mee te groeien)!”

No items found.

Work with or become a student freelancer today.

Hulp nodig? Even bellen?

Laat je gegevens achter en we bellen je zsm.

X
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.