High-Flyers
March 6, 2023

High-Flyer van de maand maart: meet Melvin

High-Flyer van de maand maart: meet Melvin

Maak kennis met Melvin, onze High-Flyer van de maand maart! Melvin is momenteel bezig met zijn master Management aan de Erasmus Universiteit. Afgezien daarvan is hij ook een pet influencer! Wat begon als een kleine hobby tijdens de Corona pandemie, heeft Melvin samen met zijn hondje Quinn al meer dan 90.000 volgers op Instagram gekregen! Hoe gaaf is dat? Melvin heeft al 2 jobs binnen Minite en werkt hij nu bij TraumaPet als content creator én pet influencer. In deze blog lees je meer over Melvin’s werkzaamheden binnen TraumaPet en zijn ervaring met Minite. 

Hi Melvin, hoe ben je bij Minite terechtgekomen?

Via social media ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik ben jullie op social media gaan volgen en uiteindelijk heb ik mij aangemeld als High-Flyer. 

Welke jobs heb je al gedaan met Minite?

Afgelopen februari ben ik samen met 3 medestudenten begonnen bij MyLife Technologies. Dit was vooral op medisch gebied. Daarna ben ik gestart bij TraumaPet. TraumaPet helpt de kwaliteit van leven van huisdieren te verbeteren. Alle producten bevatten NanoComplex, dit is een speciaal ontworpen formule met zilveren nanodeeltjes. Hierdoor helpen de unieke producten aan het herstel van huisdieren, zodat er minder antibiotica voorgeschreven hoeft te worden.

Ik begon daar eerst aan SEO improvement. Daarnaast was het de challenge om voor meer content de verzorgen. Bovendien ben ik een influencer programma gestart, waarin huisdieren worden toegeschreven om producten uit te testen en zo content gecreëerd. Overigens ben ik ook bezig met welke challenges ik kan doen voor de kanalen en advertenties voor TraumaPet. Dat leidde uiteraard in het boosten van social media. Ik heb voornamelijk blogs geschreven maar ook klantenreviews.

Wat vind je het leukst aan Tramapet?

Het leukste aan TraumaPet is de samenwerking. Elke week hebben wij een meeting waarin we bespreken wat we afgelopen week hebben gedaan en wat we deze week gaan doen. Daarnaast heb ik enorm veel vrijheid om mijn eigen initiatief te tonen. Dus als ik een idee heb, bijvoorbeeld het influencer programma, dan wordt er heel open naar gekeken en zijn er veel mogelijkheden en dat wordt gewaardeerd.

Wat heb je tot nu toe al geleerd?
Ik heb geleerd hoe ik blogs moet schrijven en hoe social media en Instagram werkt. Verder heb ik geleerd wat bijvoorbeeld wel en niet werkt op social media en hoe je moet samenwerken met een externe partij. 

Waarom heb je ervoor gekozen High-Flyer te worden, in plaats van bijv een lokale bijbaan in de supermarkt?

Het is een open manier om werk te zoeken, normaal gesproken zoek je een studentenbaan en kom je al snel uit bij de supermarkt. En bij Minite gaat het meer om wat je echt kunt of wat je hebt gestudeerd. Het voelt meer als een uitdaging dan als een bijbaan. Ook vind ik Minite laagdrempelig, hier hoef je bijna niets voor te doen. Verder is dit ook nog eens heel flexibel, dus eigenlijk perfect voor studenten.

"Het voelt meer als een uitdaging dan als een bijbaan."

Heb je nog een tip voor andere High-Flyers?
Probeer initiatief te tonen en wees niet bang. Je hebt kennis over een bepaald vak en je hebt ervoor gestudeerd. Dus wees niet bang om dingen uit te proberen die waarschijnlijk niet werken, want uiteindelijk is het ook een leerproces voor het bedrijf zelf. 

Ook High-Flyer worden? Meld je hier aan.

No items found.

Work with or become a student freelancer today.