Customer Stories
February 22, 2023

Hoe Oualichi Design groeit samen met High-Flyer Tiara

Hoe Oualichi Design groeit samen met High-Flyer Tiara


Nicole Brown is de oprichter van Oualichi Design en creëert woonruimtes voor gezinnen en entrepreneurs die hen verbindt met familie, vrienden, gemeenschappen en hun creativiteit. Daarnaast richt Oualichi Design zich op het uitstralen van well-being, relaxation en recovery. Oualichi is de naam van Sint Maarten en komt van de Indianen. Het betekent Land of strong & brave women. In deze blog lees je hoe Nicole tijd bespaart met onze High-Flyer Tiara!

Hi Nicole, hoe ben je bij Minite terechtgekomen? En waar was je naar op zoek toen je voor het eerst bij Minite terechtkwam?

Ik ben via Shenin bij jullie terechtgekomen. Shenin is van Hustle & Heart Consultancy en werkt ook met jullie samen. Zij vertelde me over jullie gave concept en was toen erg enthousiast geworden! Verder was ik op zoek naar iemand met veel talent zonder dat het mij veel tijd kostte.

Inmiddels werkt Tiara bij jou, wat heeft zij gedaan voor Oualichi Design?

Tiara kijkt naar de projecten van onze klanten. Dat kan bijvoorbeeld een woonkamer zijn of een slaapkamer of een eetkamer. Samen met Tiara kijken we naar de plattegronden, inrichting, functionaliteit, het uitzoeken van kleuren patronen en ook meedenken met de klant. Het doel is dan ook om een mooie inspirerende ruimte te creëren.

Hoe heeft Tiara dat uitgevoerd?

We werken samen aan een project. Dat betekent dat we gaan brainstormen over wat we conceptueel willen bereiken. Daarnaast zetten we ook een briefing op en kijken we naar de moodboards en het klantprofiel. Tiara krijgt van mij veel input en verantwoordelijkheid. Dit is omdat ik ook graag haar ideeën wil horen en wat zij kan bijdragen aan de projecten.

Hoe omschrijf je de ervaring met Tiara?

Ik vind het werken en de communicatie met Tiara heel fijn en daarbij heeft ze een eigen ritme. Daarnaast denkt Tiara mee in het proces en de opdrachten en stelt ze goede vragen. Ik vind het ook belangrijk dat ik de ruimte geef waarin ze mij ook kan uitdagen en ik merkt dat ze daar voor open staat. Aan het eind van het project geven we elkaar feedback zodat we van elkaar kunnen leren.

Wat is een eigenschap dat je het meest waardeert van Tiara als freelancer?

De eigenschap die ik het meest waardeer aan Tiara is haar rust. Haar rust maakt haar heel krachtig en je weet dan ook dat je in goede handen bent.

Hoe omschrijf je de ervaring met Minite?

De samenwerking met Minite is vanaf het begin tot aan de afronding heel fijn. Ik had vanaf het begin al een goede communicatie met Levi en binnen no-time hadden jullie al meetings opgezet. Ook de matching en profielen waren heel sterk. Daarmee bedoel ik mooie profielen en divers genoeg, precies wat ik zocht. Ik vind dat Minite een new form of thinking heeft. Ik had zoveel zin om met jullie samen te werken en om nieuwe talenten te ontdekken. 

“Minite heeft echt een new form of thinking.”

Waarom heb je gekozen om met Minite te werken?

Ik koos voornamelijk voor het gemak. Ik heb het zo druk met de projecten en designs. Van administratie tot aan het aannemen van mensen, het kost veel tijd om helemaal uit te zoeken. Daarbij wil ik ook een goed talent. Met Minite bespaarde ik veel tijd en dan weet je zeker dat je kwaliteit krijgt.

“Met Minite weet ik zeker dat ik kwaliteit krijg. Daarnaast bespaart het me enorm veel tijd.”

What’s next voor Oualichi Design?

De afgelopen twee jaar heb ik me gefocust op residentials dus dat zijn mensen die in privéwoningen wonen. Sinds dit jaar heb ik besloten om ook definitief uit te breiden naar horeca, entrepreneurs en flexwerkplekken. 

Ook groeien met een topstudent? 9000+ gescreende HBO/WO studenten staan voor je klaar. Meld je kosteloos aan, post een freelance job of plan een gratis 15 min demo met ons in.

No items found.

Work with or become a student freelancer today.