High-Flyers
February 15, 2023

High-Flyer van de maand februari: meet Danique

High-Flyer van de maand februari: meet Danique

Maak kennis met Danique, onze High-Flyer van de maand februari! Danique is een double degree student die net BSc International Business en IT Recht heeft afgerond. Als High-Flyer werkt ze bij Data Booster en Closing Company. Danique reist de wereld rond terwijl ze zowel student als High-Flyer is, en weet dat allemaal te balanceren. Inmiddels is ze al in 5 landen geweest het afgelopen studiejaar en vertrekt ze binnenkort naar Marokko. In deze blog lees je meer over hoe Danique haar werk combineert met reizen, haar ervaring met de 2 jobs en met Minite!


Hi Danique! Hoe ben jij bij Minite terechtgekomen?

Ik ben bij jullie terecht gekomen via een vriendin die ook als High-Flyer werkt. Zij heeft mij Minite aangeraden en zodoende ben ik inmiddels aan de slag met twee jobs!

Vertel eens over die twee jobs!

In oktober ben ik gestart bij Data Booster en Closing Company. Ik begon met 5 uur in de week bij beide, en in totaal werk ik nu 20 uur per week. Bij Data Booster ben ik vooral bezig met sales en marketing, waaronder het prospecten op leads. Daarvoor gebruik ik een heleboel LinkedIn automation tools.

Bij Closing Company was ik eerst begonnen met contacten van leads, afspraken maken met alle klanten van het bedrijf. Verder is Closing Company erg hard aan het groeien dus ik help ze ook met alles wat zij manueel doen dat te automatiseren.

Wat vind je het leukst aan je huidige job? 

Het leukste aan Closing Company vind ik dat we training krijgen van de oprichter zelf. Daarbij heb ik heel goed contact met Diede en zij neemt ook echt de moeite om ons nieuwe dingen te leren. Voorheen werkte ik vooral met bedrijven (B2B), en nu werk ik voornamelijk met klanten van het bedrijf en dat vind ik erg leuk. Bij Data Booster krijg ik veel verantwoordelijkheid voor de campagnes die er worden uitgestuurd. Ik vind het ook heel fijn dat ik alles mag doen van A tot Z. Verder heb ik heel veel affiniteit met het product. Ik begin het aankomend jaar met MSc Business Information Management dus dit past heel goed bij mijn studie.

Wat heb je tot nu toe al geleerd?

Ik leer veel om met nieuwe tools te gebruiken. Daarbij leer ik van Diede (Closing Company) heel veel, en dat kan ik ook weer toepassen bij Data Booster. Verder heb ik bij Closing Company veel vrijheid om dingen uit te zoeken en te leren. Daarbij deelt Diede ook het psychologische van sales, hoe dat werkt, dat is echt een skill die ik aan het ontwikkelen ben.

Waarom heb je ervoor gekozen High-Flyer te worden, in plaats van bijv een lokale bijbaan in de supermarkt?

Ik heb gekozen voor Minite omdat ik graag remote wil werken. Ik ben afgelopen maanden aan het reizen geweest en online studeren. Remote jobs zijn lastig te vinden als je iets minder ervaring hebt. Ik heb zelf 2 jaar werkervaring en ik merk dat het als student freelancer wat lastiger is om bij bepaalde bedrijven binnen te komen. Toen kwam ik bij Minite terecht. Beide opdrachtgevers vinden dat helemaal goed dat ik remote werk. Zonder Minite was het lastig geweest om deze kansen te vinden. Daarnaast zorgt Minite voor vrijheid en biedt mogelijkheden aan om tegelijkertijd te werken en te reizen.

"Minite zorgt voor vrijheid en biedt mogelijkheden aan om tegelijkertijd te werken en te reizen."

Heb je nog een leuke tip voor andere High-Flyers, of iets wat ze moeten weten?

Mijn tip is: wees assertief. Als je merkt dat je iets extra’s kan toevoegen, pak die kans en doe het ook. Het is ook belangrijk dat je steeds meer naar jezelf toe trekt en op die manier meer verantwoordelijkheid krijgt. Wees dus lekker proactief!

Ook High-Flyer worden? Meld je hier aan.

No items found.

Work with or become a student freelancer today.